Wielstraat

De Wielstraat verbind ’s Gravenmoer met Raamsdonk. De Wielstraat ligt ten noorden van ’s Gravenmoer. In het begin van de vorige eeuw was de Wielstraat een doodlopend onverhard pad dat de polder in liep.

Foto onder: Deze foto is  in de vorige eeuw genomen vanuit de wielstraat richting 's Gravenmoer toen deze nog geheel onverhard was. Rechts op de foto is de Hervormde Kerk zichtbaar.

wielstraat1.large.jpg

Foto onder: De wielstraat in 1932.

wielstraat6.large.jpg

Foto onder: De Wielstraat in 1972 gezien vanuit Raamsdonk richting ’s Gravenmoer. De Wielstraat was toen nog steeds onverhard.

wielstraat3.large.jpg

Foto onder: De Wielstraat in 1972 met aan de rechterzijde is de woning van L. v.d Dussen. Op de voorgrond van de foto is de overgang van de verharde weg naar de onverharde weg te zien.

wielstraat4.large.jpg

Foto onder: Wielstraat in 1972 met aan de rechterzijde duplexwoningen die ca 2000 zijn gesloopt en waar nu nieuwe woningen staan.

wielstraat5.large.jpg

Foto onder: De Wielstraat is in de vorige eeuw diverse malen getroffen door overstromingen. Op de foto de overstroming in maart 1946 op de Hoek Wielstraat/ Hoofdstraat waar nu de garage van Jan Dekkers staat.

wielstraat7.large.jpg

Foto onder : Overstroming maart 1946.

wielstraat8.large.jpg

Foto onder: Ook in 1962 werd de Wielstraat getroffen door een overstroming.

wielstraat9.large.jpg